Εμφιάλωση

Επιλογή ελαιολάδου

Το πρώτο και κυριότερο στάδιο της τυποποίησης είναι η επιλογή και παραλαβή του ελαιολάδου. Σύμφωνα με τα απαραίτητα όργανα μέτρησης και την μακροχρόνια εμπειρία μας, γίνεται ο έλεγχος της ποιότητας του ελαιολάδου. Για να ολοκληρωθεί η παραλαβή του, πρέπει να είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία με την επιθυμητή γεύση και τα σωστά οξέα.

Αποθήκευση & φιλτράρισμα

Η πρώτη διαδικασία ξεκινά με τη ζύγιση του προϊόντος.Έπειτα ακολουθεί η αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Από εκεί μεταφέρεται στη δεξαμενή φιλτραρίσματος, όπου το ελαιόλαδο αποκτά την απόλυτη διαύγεια και καθαρότητα αφήνοντας πίσω του τυχόν υπολείματα από την επεξεργασία στο ελαιοτριβείο.

Εμφιάλωση

Το ελαιόλαδο είναι πλέον έτοιμο για εμφιάλωση. Η γεμιστική μηχανή ακολουθεί το φιλτράρισμα. Με μεγάλη προσοχή και ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας,το προϊόν εμφιαλώνεται.

Εφόσον τοποθετηθούν τα πώματα, η ετικέτα και τα καψύλια, η διαδικασία της τυποποίησης ολοκληρώνεται.